creator-led brands

Meer dan 3 miljoen views per maand organisch bereik! 🚀

Onze eigen creator-led brands zijn gespecialiseerd in het maken van onweerstaanbare, meeslepende video’s voor de Nederlandse en Belgische markten. Met hun scherpe begrip van lokale smaken leveren ze meeslepende verhalen die het publiek van begin tot eind boeien. Ervaar de kracht van storytelling uit eerste hand terwijl we jouw merk tot leven brengen!

 

Wat zijn creator-led brands?

Creator-Led Brands: The Disruptive Future of Marketing 🚀

De creator-economie groeit flink, met door creator-led brands aan de voorhoede. Geworteld in authenticiteit, vertrouwen en diepe verbindingen met hun publiek, bevorderen deze creator brands ongeëvenaarde betrokkenheid en loyaliteit. In het fel concurrerende landschap van vandaag is deze band cruciaal voor het behalen van blijvend succes.

Enkele kenmerken die creator-merken gemeen hebben:

  1. Ze hechten waarde aan meer organische content en zijn daar meestal ook goed in.
  2. Marketing is meestal gedecentraliseerd, waarbij ze samenwerken met andere creators om hun commerciële content en standpunten te promoten en te verspreiden.
  3. Ze richten zich op het zijn van relatable (een vriend), niet aspirational (een leider). Prioriteit geven aan verbinding boven uitmuntendheid.
  4. Hun communicatie is interactief, niet eendimensionaal.
  5. Video is hun standaard communicatiemedium, niet ontwerp of tekst.
  6. Minder over waarom ze dingen doen, en meer over wie erachter zit.

De reden waarom creator-merken zo krachtig zijn, is omdat het veel ingewikkelder is om een loyaal publiek op te bouwen dan om een product te lanceren.

Echtheid en vertrouwen zijn essentieel 🔑

Door hun basis van authenticiteit en vertrouwen bloeien creator-led brands op. Via oprechte verbindingen betrekken creators hun publiek op een persoonlijk niveau, waardoor een gevoel van oprechte interactie ontstaat.

Directe betrokkenheid bij de gemeenschap 🤝

Door directe betrokkenheid bij hun community uit te blinken, maken creator-led brands gebruik van sociale media en diverse platforms om verbindingen te smeden met hun volgers. Ze gaan in op vragen en vragen feedback over hun aanbod. Deze hands-on benadering stelt creators in staat om sterke klantrelaties te cultiveren en een gemeenschappelijke sfeer rond hun merken te bevorderen.

Onze eigen creator-led brands

Featured

Cases

Product placement

Kinder

Klant

Kinder Global

Bereik

+2.5M

Met The Italian Dutchies hebben we drie video’s gemaakt voor Kinder Global waarin we enkele Kinder-producten in onze video’s hebben laten zien. Deze video’s genereerden binnen enkele dagen meer dan 2,5 miljoen views.

PRODUCT PLACEMENT

Stanley

Klant

Stanley

Bereik

+600K

Met The Italian Dutchies hebben we twee video’s gemaakt voor de Stanley Cup waarin we de Stanley Cup in Nederland introduceerden. De video’s genereerden binnen enkele dagen meer dan 500.000 views.

Collaboration

Moco Museum Amsterdam

Klant

Moco Museum

Bereik

+10K

We hebben een barterdeal opgezet tussen The Italian Dutchies en het Moco Museum Amsterdam, waarbij we met het gezin het museum mochten bezoeken in ruil voor foto- en videomateriaal.

Total Happy Clients
0 +
TOTAL VIDEO VIEWS
0 M+
MONTHLY ACCOUNTS REACHED
0 M+
MONTHLY VIDEO VIEWS
0 M+

Over ons

Sinds 2018 revolutioneren we het digitale landschap met virale content die resoneert. Wij zijn een team van creatieve visionairs en content creators, toegewijd aan het creëren van boeiende, deelwaardige content voor Gen-Y en Z.

Van Concept tot Virale Hit!

Wij volgen niet alleen trends – wij zetten ze. Ons dynamische team staat je bij elke stap bij, van het brainstormen van baanbrekende ideeën tot het perfect uitvoeren ervan. Wij weten wat content viraal maakt en gebruiken die kennis om de zichtbaarheid en impact van jouw merk te vergroten.

Waarom voor ons kiezen?

  • Innovatieve Ideeën: Wij bedenken frisse, opvallende concepten op maat voor jouw merk.
  • Naadloze Uitvoering: Ons expertteam zorgt ervoor dat jouw content gepolijst en krachtig is.
  • Bewezen Succes: Met een geschiedenis van virale hits weten we hoe we jouw publiek kunnen boeien.

Laten we jouw merk viraal maken!

Klaar voor een nieuw tijdperk?

Videocall of koffietje?